top of page
8.jpg

Hei der

Mitt navn er Gyda Ulrike Oddekalv

Jeg har selv arbeidet 10 år i helsevesenet og har etter denne tiden skjønt at jeg selv må ta ansvar for den endringen jeg så sårt har ønsket å se. Derfor har jeg nå startet på en master i rettsvitenskap og blitt leder i Generasjonspartiet. Med den ydmyke visshet om at jeg ikke har alle svarene, men med en genuin vilje, kraft og mot til å kjempe for det som er rett tar jeg ansvar for at fremtiden skal bli bedre. 

Det viktigste jeg kan bidra med er handlekraft, mot og oppriktighet. Jeg ønsker å være et verktøy, et talerør for folkeviljen. 

Mer om meg

Vel, hvor skal jeg begynne?​Jeg er født og oppvokst i Bergen, men halvt nordlending. Datter av en ekte miljøkriger (Kurt Oddekalv). Så det lå vel litt i kortene for meg at også jeg skulle ta et større ansvar for samfunnets utvikling. ​

 

Jeg er litt rar, det kan jeg bare innrømme med engang. For eksempel har jeg aldri drukket en dråpe alkohol i mitt liv. Det valget tok jeg tidlig i ungdommen, det er mange historier jeg kan fortelle dere om det valget. Integritet har vært en kjerneverdi for meg fra barnsben av, selv når det har gjort meg upopulær. Jeg vil heller stå oppreist med inntakt ryggrad enn å bli godt likt. Det tror jeg virkelig politikken trenger i dag. Videre har jeg både fagbrev i musikk og lydproduksjon, et år fra sykepleien ved høyskolen i Oslo (nå Oslo Met) og nå startet på en master i Rettsvitenskap. 

 

​I mitt voksne liv har jeg vært innom alskens jobber, så jeg vet hvordan det er å sta i kassa på Kiwi med sure kunder som står i mobiltelefonen. Jeg vet hvordan det føles når du får beskjed på senvakt om at nattevakten er syk og du må gå overtid inn i natten og bena verker. Jeg vet hvordan det føles å jobbe tredelt turnus, å aldri ha fri på helligdager og hvor vanskelig det er å få det til å gå rundt på en offentlig sekretær lønning. Å stå i slikt arbeid burde alle politikere prøve, da hadde de kanskje skjønt hvorfor vi er et av landene med høyest sykefravær..​

 

Jeg har alltid vært glad i og opptatt av mennesker, dyr og natur. Ikke minst, samspillet mellom dem. Jeg har mange år bak meg i idretten og tar den gode kunnskap om hvordan å nå mål med meg i ryggsekken. Det viktigste er selvfølgelig etterlevelse, å gjøre jobben over tid, dag inn og dag ut, selv når jobben er aldeles pyton. Det skal jeg gjøre for dere, for samfunnet og for meg selv, selv om det helt sikkert blir helt pyton til tider.  Det føles godt å få gjøre noe så meningsfylt som det å skape god endring i samfunnet. Jeg skal gjøre mitt best og når jeg gjør feil skal jeg innrømme dem.  

Email 

Følg meg gjerne

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page