top of page

Vi er folk som er klar for et bedre system

Skjermbilde 2023-09-10 kl. 04.16.00.png

Beate Løken

960A7759-2 1 smud_edited.jpg

Gyda U. Oddekalv 

Organisatorisk nestleder i sentralstyret

Beate Løken er helsefagarbeider og har en bachelor i medie og kulturvitenskap fra UiB. Hun har tidligere arbeidet i næringslivet både innen kles og restaurant bransjen. 

Partileder

Gyda har en allsidig bakgrunn fra blant annet idrett, musikk og 10 år i helsevesenet. Hun tar nå master i rettsvitenskap ved UiB. Gyda er opptatt av å tjene folket, få bukt med byråkrati monsteret og gjenvinne norsk suverenitet. Vi skal ut av EØS avtalen. Norsk strøm tilhører først og fremst de som bor her. Vi skal desentralisere landet og styrke distriktene.

960A7622 (1)_edited.png
Bro (1).jpg
Børge Kannelønning Josefsen

Børge Kannelønning Josefsen

Nestleder i Sentralstyret

 

 

Børge er en gammel sjel i ung forpakning, født og oppvokst på Stord, en perle vest i havgapet. Han startet sin karriere som sykkelbud med lokalavisen, landet som ung voksen ett fagbrev som Industrirørlegger. Tørst etter mer, dro Børge til Oslo, der ble han værende i nesten 20år. Han har vært politisk engasjert siden ungdomsskolen. Han har nå stått lenge nok på sidelinjen, og ønsker seg inn for å ta en mer aktiv rolle. Han sier selv at "Norge trenger en ny kurs. Generasjonspartiet har det rette kompasset".

Karstein Birkeland

Frank Bruland

Styremedlem i sentralstyret

Frank har vært med i GP fra starten 

av. Han er 69 år gammel, fra Bergen
Bakgrunn fra beredskapsarbeid og kommunikasjon

Eivind U. Sirseth

Styremedlem i sentralstyret 

Eivind U. Løken har jobbet 10 år i næringslivet og sett seg lei på næringslivsfiendtlig politikk. 

Karstein Birkeland

Styremedlem i sentralstyret

Karstein var en av dem som stiftet Generasjonspartiet i 2020. Han er nå vara til kommunestyre og til Vestland fylkesting. Karstein ønsker å gjøre et ærlig forsøk for at svake grupper skal bli sett og hørt i det offentlige rom slik at skjevheter kan rettes opp.

bottom of page