top of page

Pest & Kolera er like ille når det kommer til politikken

Skrevet 25.februar 2022Varme, drivstoff, mat & drikke m.m… Alt blir dyrere. Og det nå som det skulle være «vanlige» folks tur. Trodde virkelig folk seriøst at det skulle bli noe bedre å gå fra en H- til AP-regjering??? Fra Pest til Kolera, eller fra ille til verre. Eller vis a versa om man vil. “Same shit – different color”. Når skal folk forstå at partiene på dagens Løvebakke har kjørt seg fast i et sidespor fylt av løgner, svik og gjentatte brutte valgløfter?


Når skal folk skjønne at det eneste som gjelder er å finne et av “de andre” partiene som er partier som er stiftet ‘av folket – for folket’ nettopp fordi dem har sett seg drittlei de regjeringspartier som har styrt landet og deres innbyggere rett i grøfta de siste 10-åra. Med unntak fra kanskje et lite knippe av de aller rikeste her til lands som klarer seg bra uansett regjering. Hvis ikke er det jo bare å flytte til et av skatteparadisene utenfor landets grenser….


Man må ha et parti hvor folk som har vært ute en vinternatt tidligere veit hva det vil si både å fryse, sulte, være syke osv osv… Det er først når man står sammen og hjelper disse opp og frem at man vil få et parti som er der for folket.


Med så bra oppslutning “de andre” fikk under Stortingsvalget til tross for at de ble nektet å komme på skolevalg, valgkamper rundt om, spalteplass i div aviser og debattprogram på TV fordi alt dette var forbeholdt de “9 store”, så klarte de å nå ut til nok for at de slo både MDG, KRF, R og V i flere fylker. I Finnmark var “de andre” tredje størst. Det betyr bare at folk begynner å våkne og er drittlei, men fortsatt livredde for å stemme på noe nytt og spesielt på de minste. Men alle har en gang vært små og SAMMEN kan vi gjøre forskjellen som må til. Det ideelle som vi i GP har jobbet for også tidligere hadde selvsagt vært om de resterende partier i “de andre” – gruppen slo seg sammen isteden for å ri på hver sin hest.


“De andre” er partier som må bevise at det går an å drive politikk uten løgner og hvor man lar folket bestemme, noe vi vet vi kan klare, for holder man seg til sannheten fra første stund så slipper man å juge seg vei videre.


Det finnes penger til å hjelpe folk både her til lands og utenlands hvis man prioriterer riktig. Ikke bruke milliarder på bistand som ikke kommer frem, lage sykkelbyer folk knapt bruker, selge ut landet bit for bit hvor det ender med at de utenlandske eierne er de som tjener pengene, mens vårt eget folk lider. For ikke å snakke om flerfoldige millioner til konsulenter som ansettes for at allerede overbetalte politiker som ikke vet hva de driver med skal slippe å gjøre jobben de er satt til samtidig som de selv er de som snylter mest på staten med sin juksing av bostøtte, reiseregninger mm….. osv osv….

Nå er det på tide å våkne opp.


Mvh

Cayza Del Carmen

Leder GP Lillestrøm

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Skrevet 12.november 2021 Som parti og ikke minst privatperson er det spesielt trist å lese om saker hvor de eldste (og yngste) blir utsatt for kriminelle handlinger. Denne gangen sikter vi til tyverie

9.november 2021 Vi er helt enig i det Terje Finsrud skriver i sitt innlegg ang. parkering på Lillestrøm Torv. (https://www.rb.no/parkering-lillestrom-torv-ender-opp-med-a-reise-andre-steder/o/5-43-167

bottom of page