top of page

Generasjonspartiet stiller liste i Akershus og Hordaland til Stortingsvalget 2021

Skrevet 25.juli 2021“Mannen i gata” har lenge ikke fått kommet til ordet, men det er det nå slutt på. Vi kan ikke lenger se på at landet vårt selges ut bit for bit for en “slikk og ingenting”. Generasjonspartiet, også kalt GP, ble dannet fordi man mener at det er på tide at folke blir hørt og at deres stemme betyr noe. GP ønsker en rettferdig og verdig politikk for alle mennesker, ung som gammel og i alle faser av livet.

Vi er så heldige at vi stiller liste i valgkretsene Akershus og Hordaland og nå trenger vi all hjelp vi kan få hvis man skal bli kvitt frustrasjon og sinne over den urett de fleste veletablerte politikerne har utøvet det norske folk i en årrekke. Ja, vi er et nytt parti og ja, vi er et lite parti, men alle var en gang små og det er ofte de små som kan gjøre den store forskjell. I år må alle gjøre et demonstrativt oppgjør mot de partiene som aldri holder det de lover og som går i samarbeide med partier som er så langt fra ens egen politikk kun for å sitte på tronen. Da er det i det minste bra det kommer inn nytt blod som kan være den samarbeidspartneren de større trenger slik at politikken man stemmer på faktisk får gjennomslag. Og selv om vi ikke stiller liste i alle fylker i år så er det faktisk en reell sjanse for å komme på Tinget og kjempe sakene som må til for å få råderetten og suvereniteten i vårt eget land, spesielt med DIN hjelp.


Det er mange måter å hjelpe oss på. Man kan bli medlem, enten aktivt eller som støttemedlem, man kan være med på å spre ordet til de man kjenner om at et nytt parti av folket for folket er kommet for å bli og som skal tale “mannen i gata” sine saker. Turen er nå kommet til “de andre” for å vise at de kan gjøre det bedre. Gi dem en sjanse til å vise hva de duger til og at vi er der for folket.


Meld dere inn via siden vår her eller ta kontakt på mail: kontakt@generasjonspartiet.no

68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

GP Vestland

Skrevet 4. juli 2021 Albert Krüger (76) er leder for fylkeslaget i Vestland. Han har yrkeserfaring fra mange yrker, bl.a. har han jobbet med Drosjetransport i 27 år, 15 år i psykiatrisk sykepleie i He

bottom of page