top of page

Det var partiet sitt det tenker jeg. Partiet som ikke gir seg før «mannen i gata» blir hørt.


Akkurat nå kjenner jeg at jeg er kjempestolt av partiet vårt. Generasjonspartiet har ennå en gang vist at vi er et parti som er der for folk som ikke orker å ta kampen aleine.


Det være seg å få sine kjære foreldre/besteforeldre på et sykehjem i nærheten i stede for at de sendes lengst mulig bort så man ikke får besøkt dem så mye man ønsker, om det så er folk som ikke får fornyet HC parkeringskortet sitt enda vedkommende har blitt enda sykere enn de 10 foregående åra man hadde et slikt kort, sette fokus på at vi kan ikke tolerere de ekstremt høye strømpriser, drivstoffpriser og økte matpriser mens rundt om står det fortsatt flere og flere folk i suppekø på «Fattighuset» …. Jeg kunne ha ramset opp en hel del som vi har vært med på å hjelpe folk med som har vært frustrerte over sitasjonene de har havnet i uten å bli hørt.


Vi har demonstrert i gatene om urettferdighetene som det stadig blir mer av i landet vårt osv. … men kanskje aller mest er jeg nå glad for at etter at vi i Generasjonspartiet tok opp kampen om et bedre bomiljø i en sosialbolig hvor et enkeltmenneske har fått herjet fritt i en årrekke. Vi ga oss ikke etter gjentatte brev til kommunen med mye svada i retur, innlegg i avisene både med og uten de resterende naboene rundt den aktuelle boligen. Og nå til slutt hvor en i partiet som også har nær relasjon til andre som bor i denne enheten og har vært frustrert over hvordan dette menneske har fått terrorisert hele nabolaget uten at noe blir gjort, til slutt leverte inn en politianmeldelse vedrørende problemet. Ikke bare er vedkommende en fare for andre, men også for seg selv og da trenger man hjelp, ikke bli ignorert. Hverken den ene eller andre og spesielt ikke når vi allerede har flere episoder hvor det har tippet over og uskyldige liv går tapt. Endelig ble vi hørt, så det nytter. Spesielt nytter det å stå sammen også.


Nå håper vi at det blir tryggere og fredeligere i området og personlig håper jeg folk som bor på det aktuelle området nå ser at det har kommet et parti som er der for mannen i gata. Sammen kan man altså gjøre en forskjell og det er ingen hemmelighet at det trengs nytt blod inn i politikken hvor de «9 store» har fått herjet rund med løgner og fanterier altfor lenge. Bli gjerne medlem av partiet eller støtt oss på andre måter som f.eks. når vi trenger en signatur for å etablere partiet på landsbasis så vi kan stille lister i hele landet til kommune- og fylkes valget, ikke bare i Akershus og Hordaland som vi gjorde under det siste Stortingsvalget.


Vi har kommet for å bli for Norge trenger et parti slik som GENERASJONSPARTIET. Et parti av folket – for folket. Kall oss gjerne «ditt medmenneske».


Med det ønsker vi i Generasjonspartiet i Lillestrøm alle sammen en riktig fin sommer.

Cayza Del Carmen. Leder i GP Lillestrøm.

78 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page